Terug naar overzicht
Laren paramedisch behandelcentrum

Laren paramedisch behandelcentrum

Rengersweg 2

Openingstijden:
Maandag 9.00-21.30 uur
Dinsdag 9.00-20.30 uur
Woensdag 9.00-21.30 uur
Donderdag 8.30-18.00 uur
Vrijdag 8.00-17.00 uur

Als de agenda het niet toelaat om afspraken binnen de reguliere openingstijden te maken, dan maken wij afspraken buiten openingstijden. Zo doet Ortis dat.

Ortis Laren beschikt over een team van professionele therapeuten dat zich voor u inzet met kwalitatief hoogwaardige zorg, afgestemd op uw specifieke behoeften. Met een uitgebreid intakegesprek en een luisterend oor bekijken we welke zorgverlening voor uw situatie van toepassing is.

Deze zorg wordt geleverd door vakbekwame specialisten uit meerdere vakgebieden. Bijvoorbeeld revalidatietherapie, fysiotherapie, diëtetiek en logopedie. Vanuit deze verschillende disciplines bekijken we wat nodig is om uw klachten te verhelpen of te verlichten. We stellen een persoonlijk behandelplan op, waarin we het aantal behandelingen bepalen. Voorafgaand aan iedere behandeling bespreken we de voortgang en de resultaten om te beoordelen of het beoogde effect bereikt wordt. Met deze werkwijze stellen we uw behoeften centraal om er met onze kennis en kunde gehoor aan te kunnen geven.  

Ontdek nu de zorgwijzer