Terug naar overzicht
St Jurriën

St Jurriën

P.C. Hooftlaan 97

Wooncomplex St. Jurriën telt in totaal 79 appartementen waar u zelfstandig kunt wonen, met goede zorg binnen handbereik.

Gelegen in een prachtige groene omgeving met een fraaie vijver is woonzorgcentrum St. Jurriën een uitnodigend complex. Het is centraal gelegen in de wijk Zandweerd. Door de aanwezigheid van een divers activiteitenprogramma dat aangeboden wordt tegen een kleine vergoeding valt er genoeg te beleven. Zowel voor de bewoners van St. Jurriën als voor de wijkbewoners. Verschillende maatschappelijke organisaties zijn betrokken bij het opzetten van allerlei faciliteiten en activiteiten. Zo is St. Jurriën een gezellige en levendige plek voor iedereen.

Indien u op zoek bent naar een zelfstandige woning met de mogelijkheid om thuiszorg te ontvangen, kunt u contact opnemen met onze cliëntbemiddelaars via (0570) 698 298 of clientbemiddeling@zorggroepsolis.nl.

De cliëntenraad

Als oma niet voor zichzelf kan spreken, doe jij dat dan? Dat kan als je lid wordt van een cliëntenraad van Solis. Een cliëntenraad is een groep mensen die de gemeenschappelijke belangen van de cliënten behartigt. Dit kan door in gesprek te gaan met de zorgverleners, managers, bestuurders, maar ook met cliënten, mantelzorgers en familieleden. Als lid van de cliëntenraad praat je mee, denk je mee en adviseer je over alles wat voor oma en alle andere cliënten belangrijk is. Je bent een onafhankelijke en kritische gesprekspartner die serieus wordt genomen. Ook mag je je mening geven of met ideeën komen over hoe het dagelijkse leven van oma en alle andere cliënten beter kan. Kortom, je kunt daadwerkelijk iets betekenen als het gaat om het welzijn en de kwaliteit van zorg voor oma en alle andere cliënten.

Spreek jij voor oma?
Dan is het belangrijk om te weten wat wij van je verwachten.
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar:

CLW Zandweerd, locatie St Jurriën
ClientenraadSt.Jurriën@zorggroepsolis.nl

Algemeen e-mailadres:
oma@zorggroepsolis.nl

Ontdek nu de zorgwijzer