Terug naar overzicht
Rielerenk paramedisch behandelcentrum

Rielerenk paramedisch behandelcentrum

Nico Bolkesteinlaan 1

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 18.00 uur
Als de agenda het niet toelaat om afspraken binnen de reguliere openingstijden te maken, dan maken wij afspraken buiten openingstijden. Dit kan 18.00 uur en 20.00 uur. Zo doet Ortis dat.

Ortis Rielerenk staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en klachten. We stellen uw behoeften centraal en gaan ermee aan de slag met persoonlijke zorg op maat.

Met een klein team van specialisten uit verschillende vakgebieden bekijken we per patiënt wat nodig is om u te helpen met uw klachten. Zowel lichamelijke als geestelijke. Daarvoor zijn we gespecialiseerd in veel verschillende zorg- en therapievormen als logopedie, ergotherapie fysiotherapie, psychiatrie, psychosomatiek en manuele therapie. Daarnaast kunnen we u helpen met arbeidsongeschiktheid, waar een psychische oorzaak aan ten grondslag ligt. Dit alles in directe samenwerking met de huisartsen, die in hetzelfde pand werken.

Bij Ortis Rielerenk nemen we de tijd voor u. We bekijken in een uitgebreid intakegesprek bij welke zorg en behandelingen u het meest gebaat bent. We stellen een behandelplan op en schenken veel aandacht aan tussentijdse evaluaties om te beoordelen of uw behandelingen het beoogde effect bereiken. Volgens ons de meest effectieve en efficiënte weg naar een klachtenvrij leven.

Ontdek nu de zorgwijzer